Серия Afran за дами

Код: 3601
Ново
Парфюм Souvenir Desert Rose 100 мл -  от AFNAN
Парфюм Souvenir Desert Rose 100 мл -  от AFNAN Парфюм Souvenir Desert Rose 100 мл -  от AFNAN Парфюм Souvenir Desert Rose 100 мл -  от AFNAN
В наличност
98.00 лв. Без данък: 98.00 лв.

Серия Afran за дами

За марката Afnan Perfumes
Оставете се да бъдете омагьосани от майсторски създадени аромати, идващи от Близкия изток, които ще ви изненадат с качествена изработка и специфичен дизайн. В оригиналните флакони на Afnan Perfumes се крият не само ориенталски ухания, но най-вече години опит и съвършено познаване на всеки детайл, свързан с производството на парфюми.
Марката Afnan Perfumes е основана през 2007 година в Обединените арабски емирства от Имран Фазлани (Imran Fazlani), чиято идея е да създава изпипани до последната подробност аромати, с които да подтиква клиентите си да опознават екзотичните земи и техните жители.
Оставете се да бъдете наистина омагьосани от пристрастяващи аромати, с които ще можете да избягате в напълно различен свят. Пикантната парфюмна вода за мъже с амбра Afnan Supremacy Not Only Intense ще ви спечели веднага. Смелост да засияете ще ви осигури парфюмната вода за жени Afnan Violet Bouquet. Със задачата да бъдете в крак със забързания стил на живот ще ви помогне пикантната парфюмна вода за мъже Afnan 9 PM. С оригиналния си флакон ще ви впечатли парфюмната вода за мъже Afnan Mirsaal Of Trust, а със сигурност си струва да споменем и дървесно-цитрусовата парфюмна вода за мъже Afnan Turathi Blue.

 

icon_viber icon_teleg icon_callback icon_email icon_mes icon_skype